Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bachbloesems

Er zijn 38 remedies voor alle specifieke vormen van emoties en geestestoestanden. De 39ste, de Rescue Remedie, is een samenstelling van vijf remedies voor gebruik in noodgevallen.

Bach Bloesem Remdies werken door de individuele persoon te behandelen en niet de kwaal of de symptomen van die kwaal. Ze werken specifiek op de emotionele en geestelijke conditie van de betreffende persoon. Zo kunnen twee personen met dezelfde klacht baat hebben bij heel verschillende remedies. De één heeft zich misschien bij zijn ziekte neergelegd, terwijl de ander er geen geduld voor kan opbrengen: deze twee verschillende gemoedstoestanden vragen om de daarvoor geëigende remedies.

De remedies onderdrukken NIET een negatieve houding of levensinstelling, maar zetten deze om naar een positieve instelling. Het effect hiervan is, dat de daaruit ontstaane blokkades worden opgeheven, waardoor onze zelfgenezende kwaliteit wordt gestimuleerd. Alle energie in het lichaam wordt vrijgemaakt om de strijd tegen ziekte en stress te kunnen aanbinden.

Men hoeft niet lichamelijk ziek te zijn om baat te hebben bij de remedies. Vaak vervallen velen van ons in negatieve gemoedsstemmingen in moeilijke tijden en bij oververmoeidheid: in zulke perioden zijn de remedies van onschatbare waarde voor het herstellen van het evenwicht, voordat zich lichamelijke symptomen voordoen.